top of page

Intraempreneduria

Acompanyem la teva organització per crear una cultura innovadora

Les empreses amb alta activitat intraemprenedora tenen un 83% més de probabilitat d'augmentar els ingressos

Un estudi del Global Entrepreneurship Monitor (GEM) indica que les empreses que adopten pràctiques d'intraemprenedoria en milloren els resultats ia més són capaços d'atreure i retenir talent.

L'intraemprediment és un dels principals drivers de la innovació que cerca impulsar projectes d'innovació a través del talent intern de les organitzacions. En la seva versió més completa, permet fins i tot als professionals interns esdevenir emprenedors o propietaris (en part) de les idees que llancen a mercat.

Com et podem ajudar?

4 programes que t'ajudaran a potenciar l'intraemprenedoria a la teva organització.

01.

Bootcamp d'innovació

Introdueix el teu equip a la cultura d'innovació.

El bootcamp d'innovació és un programa exprés 100% pràctic on els teus equips d'innovació resoldran reptes de negoci reals.

Guiarem els teus equips perquè experimentin de primera mà i es capacitin en el procés de Design Thinking.

Una experiència única orientada a introduir-los en un procés d'innovació que garanteix no només aprenentatge sinó també inspiració, foment de la cultura innovadora i resolució de problemes de negoci.

Poryecto de intraemprendimiento en HP
Logo HP

HP Idea Sprint.  Intraemprenedoria
a HP (3D i Large Format Printing).

Impulsar la innovació Bottom-Up en una de les línies de negoci a escala global.

02.

Curs d'agents d'innovació

Forma el teu equip en innovació

El curs d'agents d'innovació és un programa formatiu 100% pràctic, on els vostres equips d'innovació es formaran a Design Thinking i Lean Startup, metodologies àgils i centrades en l'usuari.

Durant 8 sessions de 4 hores cadascuna, capacitarem els teus equips d'innovació per entendre les necessitats d'usuari darrere de cada repte de negoci, així com proposar i desenvolupar solucions d'acord amb aquests.

poryecto de oficina técnica de innovación con TMB
Logo TMB

TMB Innova. 
Oficina tècnica d'innovació.

Disseny del pla d'innovació, activació d'un procés d'innovació Bottom-Up, i establiment de mecàniques internes per a la gestió de la innovació corporativa.

A més, es treballa per impulsar les capacitats del conjunt de treballadors en tot el que relaciona amb la innovació, a través d'una formació en metodologies àgils.

03.

Lab d'experimentació

Accelera projectes amb la metodologia Lean Startup

El lab d'experimentació és un programa d'acceleració de projectes a través de la validació amb usuaris on els teus equips es formaran i aplicaran la metodologia Lean Startup.

Durant 2 mesos, acompanyarem el teu equip d'innovació per definir un pla d'experimentació, el MVP necessari i el seu testeig en entorns reals per a la validació de la desitjabilitat, la factibilitat i la viabilitat del projecte.

Alsina.jpg
Alsina_blanco.png

Innovation Audit.  Diagnòstic
de les oportunitats d'innovació.

L'hospital vol potenciar la innovació. Per això es va fer un diagnòstic dels processos d'innovació interna i oberta. Es van desenvolupar entrevistes a directius i professionals del Clínic; i en paral·lel de fer un scouting d'altres hospitals de referència. Amb tot això, es van identificar àrees d'oportunitats per desplegar l'impacte de la innovació sorgida de l'hospital.

04.

Programa d'intraemprenedoria

Defineix i implementa el teu propi programa

El programa d'intraemprenedoria és un servei integral per guiar i formar els vostres equips, d'inici a fi, en tot el procés d'innovació. Inclou capacitació en diferents metodologies àgils: Future thinking, Design Thinking, Lean Startup, Scrum, Canvan.

Ens assegurem que els teus equips es formin d'una manera pràctica, seguint el camí complet d'innovació, des de la definició de reptes fins a la implementació i la gestió de projectes innovadors.

Poryecto de intraempredimiento de Damm
Logo Damm

LAB1876.
Intraemprenedoria a Damm.

Programa per a diagnòstic del nivell de maduresa de la innovació, i disseny i creació del programa anual d'intraprenedoria dirigit al conjunt de treballadors de la companyia.

Clients amb qui treballem en aquesta línia:

T'ajudem a 
desenvolupar un programa d'intraemprenedoria?

Podem aconseguir que el teu equip lideri la teva innovació.

Escriu-nos, descarrega nostra oferta de serveis d'intraemprenedoria i junts trobarem com l'ntraemprenedoria pot ajudar-te a innovar millor.

Haz click aquí para descargar

bottom of page